سوالات متداول

_

سوالات رایج پکیج های تولید برق خورشیدی و انرژی قابل حمل، رساما

1- پکیج برق خورشیدی چیست و چه کاربردی دارد؟

پکیج یا مجموعه برق خورشیدی در واقع یک بسته تقریبا کامل و جمع و جور برق خورشیدی میباشد که معمولا قابل حمل میباشد و در طول روز، پنل خورشیدی موجود در مجموعه دستگاه مرکزی را شارژ نموده و دستگاه مرکزی قابلیت تامین روشنایی و شارژ تلفن همراه را دارد و این مجموعه دارای تعدادی درگاه خروجی لامپ و شارژ تلفن میباشد و لامپ ها، کابل و لوازم جانبی مورد نیاز نیز همراه مجموعه هستند.

این پکیج‌ها جهت تامین روشنایی و شارژ تلفن همراه برای عشایر، زنبور داران، کشاورزان و اشخاصی که در مناطق فاقد برق شهری مشغول کار هستند، کاربرد دارد.

2- یا پکیج برق خورشیدی فقط در طول روز کاربرد دارد؟

نخیر، پکیج کامل برق خورشیدی رساما که دارای باتری داخلی می‌باشد، در طول روز شارژ میشود و در طول روز و شب میتوان از آن استفاده کرد ولی اگر احیانا مجموعه‌ای، باتری داخلی نداشته باشد فقط در حضور خورشید میتوان از آن استفاده کرد.

3- پکیج برق خورشیدی در چه مناطقی جواب می دهد؟

پکیج برق خورشیدی تقریبا در همه نقاطی که در طول روز آفتاب مستقیم را ببیند قابل استفاده است. البته قدرت جوابگویی این پکیج‌ها در مناطق بیابانی قطعا خیلی بیشتر از مناطق جنگلی و بارانی است که برای حل این موضوع بهتر است در مناطق جنگلی که روزهای ابری بیشتری دارد از پکیج‌های توان بالاتر استفاده شود.

4- اصولا پنل خورشیدی در هوای ابری هم جواب میدهد؟

در هوای ابری بستگی به غلظت ابر، میزان شارژ پنل خورشیدی گهگاهی به شدت کاهش پیدا میکند و بعضا به ده درصد ظرفیت حالت آفتابی میرسد ولی اگر غلظت ابر کم باشد تقریبا میتوان همان خروجی را داشت. با این حال در پکیج‌های برق خورشیدی دارای باتری داخلی، میتوان طوری مدیریت مصرف انجام داد که در روزهای ابری خللی در کارکرد مجموعه ایجاد نشود.

5- نیروگاه خورشیدی چه فرقی با پکیج برق خورشیدی دارد؟

نیروگاه برق خورشیدی معمولا بصورت سفارشی و در توان‌های بالا انجام میشود ولی پکیج‌های برق خورشیدی معمولا در توان‌های پایین و بصورت کارخانه‌ای و قابل حمل تولید میشوند و نیاز‌های عمومی و مبتلا به مشتریان را پاسخگو هستند.

5- نیروگاه خورشیدی چه فرقی با پکیج برق خورشیدی دارد؟

نیروگاه برق خورشیدی معمولا بصورت سفارشی و در توان‌های بالا انجام میشود ولی پکیج‌های برق خورشیدی معمولا در توان‌های پایین و بصورت کارخانه‌ای و قابل حمل تولید میشوند و نیاز‌های عمومی و مبتلا به مشتریان را پاسخگو هستند.

6- مزیتهای استفاده از برق خورشیدی نسبت به موتور بنزینی چیست؟

ژنراتور برق بنزینی یا به اصطلاح موتور بنزینی معمولا تولید برق در توان‌های بالا دارند که به نوبه خود یک ویژگی مثبت می‌باشد و برای برخی کاربرد‌های توان بالا و مقطعی استفاده از این ژنراتور توصیه میگردد ولی استفاده از برق خورشیدی در مصارف عادی و روزمره دارای مزیت‌هایی میباشد که مشتری را ترغیب به خرید آن می‌نماید از جمله این مزیت‌ها در ادامه لیست شده‌اند:

برق خورشیدی در طول شبانه روز هیچگونه سر و صدایی ندارد.

برق خورشیدی نیاز به سوخت ندارد.

برق خورشیدی هیچگونه دود، بوی نامطبوع نفتی و آلودگی محیط زیستی ایجاد نمیکند.

برق خورشیدی خطر انفجار ناشی از سوخت و یا موارد دیگر تقریبا ندارد.

برق خورشیدی نیاز به تعمیر و نگهداری خیلی کم دارد.

8- آیا برق خورشیدی، برقی رایگان است؟

هرچند برخی اشخاص جهت جذب مشتری و یا موارد دیگر سعی بر این دارند که برق خورشیدی را برقی رایگان معرفی کنند ولی واقعیت موضوع چیز دیگری است نظیر اینکه هزینه خرید پکیج‌های برق خورشیدی جنس خوب و برند معتبر معمولا بالاست و جدای از این، باتری دستگاه در صورت خرابی و عدم گارانتی و خدمات پس از فروش، بعضا هزینه بالایی دارد و بنابراین برقی رایگان نیست ولی در مواردی که اشخاص به برق شهری دسترسی ندارند و یا با مشکل قطعی برق دست و پنجه نرم می‌کنند گزینه مناسبی جهت تامین نیازهای اولیه برقی میباشد.

9- باتری موجود در پکیج برق خورشیدی چند سال عمر میکند؟

عمر باتری به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله کیفیت باتری، تاریخ تولید باتری، جنس دستگاه مرکزی و از همه مهم‌تر نحوه استفاده مشتری به گونه‌ای که اگر مشتری یک پکیج برق خورشیدی از یک شرکت معتبر تهیه نماید، در مرحله بعد بستگی به نحوه استفاده ایشان عمر باتری‌های موجود در پکیج برق خورشیدی رساما میتواند تا سه سال و بعضا بیشتر هم باشد ولی اگر استفاده نادرست داشته باشد ممکن است کمتر از یکسال نیز خرابی باتری اتفاق بیافتد.

جهت افزایش عمر باتری پکیج‌های برق خورشیدی رساما، موارد زیر توصیه می‌گردد:

دستگاه برای اولین بار و بعد مدتی خاموشی بطور کامل شارژ شود.

دستگاه مرکزی در محیط خنک و دور از رطوبت و به خصوص گرمای شدید نگهداری شود.

در صورتیکه دستگاه مرکزی برای مدت طولانی بخواهد بلا استفاده باشد باید قبل آن بطور کامل شارژ شود و بعد خاموش شود.

هر سه یا چهار ماه یکبار دستگاه، استفاده و دوباره شارژ شود.

اگر باتری بطور کامل تخلیه نشود تاثیر بسزایی در عمر باتری دارد.

البته یکی از عوامل تاثیرگذار در عمر باتری، میزان پر و خالی شدن باتری است به گونه‌ای که معمولا عمر باتری اسیدی بین 300 تا 500 بار شارژ و تخلیه میباشد.

با ما بیشتر در ارتباط باشید 🙂

_

سوالات خود را از ما بپرسید...